Visszér szifilisz


visszér szifilisz

Szifilisz gyorsteszt Vitamin Station 1x leírása, használati útmutató Kiszerelés Szifilisz gyorsteszt Vitamin Station 1x Hogyan működik: Amennyiben a szervezetben jelen van a TP kórokozó, az immunrendszer erre specifikus antitesteket termel. Ezek az antitestek képesek felismerni a spirális alakú kórokozókat és hozzájuk tapadnak.

visszér szifilisz

A szifilisz gyorsteszt specifikusan ezeket az antitesteket képes kimutatni a vérből, így a spirális alakú kórokozó jelenlétét bizonyítja. A szifilisz gyorstesztet a fertőzésre utaló jelek, különösen fekélyek és szifiliszes bőrkiütés esetén érdemes elvégezni. A teszt bármely napszakban elvégezhető.

visszér szifilisz

Mesterséges táptalajon, laboratóriumi körülmények között gyakorlatilag lehetetlen kitenyészteni a visszér szifilisz, ezért a diagnózist akkor állítják fel, ha a vérben kimutathatók a fertőzést követően gyorsan megjelenő antitestek.

A szifilisz gyorsteszt egy erősen specifikus immunológiai gyorsteszt, amely az anti TP antitestek kimutatására szolgál ujjbegyből vett vérmintából.

visszér szifilisz

A doboz a teszt elvégzéséhez szükséges eszközöket tartalmazza, mint: 1 db lezárt alumínium tasak, benne: - 1 db tesztkazetta.