Visszér fotoepiláció


visszérrel milyen tabletták

Mi az epilálás? Fotoepiláció és visszér.

Visszér veszélyei - Dr. Bihari Imre érsebész

Fontos szabályok a szőrtelenítésre és a szőrtelenítésre A LightSheer olyan magas teljesítményű lézeres rendszer, ami a rövid és nagyon hosszú visszér visszér fotoepiláció villanásokat is biztonságosan és hatékonyan használja, így a kezelés kibővíthető a legextrémebb bőrtípusra vagy a szőrszín legszélesebb változataira, a legkülönbözőbb méretű vagy mélységű területekre. A LightSheer termékcsalád alapvető sikere professzionális egyszerűségében és csúcstechnológiás kivitelezésében rejlik.

A LightSheer sikere folyamatos klinikai dokumentumokkal igazolva prémium kategóriás a tartós szőrtlenítésben Minden bőrtípusra, szinte minden szőrszínre, különböző méretű és mélységű területekre Szabadalmazott ChillTip kezelőfej folymatosan hűti a kezelt területet a vendég biztonságát és kényelmét garantálva A kezelendő terület mérete a 2 visszeres bőr az igényeknek megfelelően változtatható Igazolt megbízhatóság és kiemelkedően gyors eredmények A dióda technológia nagy stabilitású, hatékonyságú, megbízható működést biztosít még a legjobban igénybe vett helyeken is DIÓDA LÉZER A világon legelterjedtebb fotoepilációs technológia, amely fotoepiláció és visszér szabályozható energiaszintnek köszönhetően tartós szőrtelenítés céljából csaknem minden bőrtípusnál I-VI.

hogyan viseljen rugalmas pólyát visszerek esetén

A kezelés sikere bizonyított a benőtt szőrszálak pseudofolliculitis barbae, PFBfelszíni visszerek és pigmentfoltok esetén is. A leadott energia egyedülálló szabályozhatósága csaknem minden szőrszín és szőrvastagság esetén lehetővé teszi visszér fotoepiláció hatékony kezelést.

visszér fő jelek