Agave visszérrel, fontos lehet

Mit ne együnk cukor helyett? A nyolc évesnél idősebb agávé szárából csapolják le azt a koncentrált nedvet, amiből a rendkívül sokoldalúan használható agávészirup készül.

Minél idősebb a növény, annál több nedvet ad le. Agave visszérrel így kinyert folyadékot préselés után hőkezelik, ezzel hidrolizálják a cukrot. Ez a koncentrátum fruktózt és glükózt tartalmaz.

Az agávészirup az édes ízekre vágyó cukorbetegek számára is agave visszérrel választás orvosi javallat birtokábanugyanis alacsony glikémiás indexének köszönhetően lassabban, egyenletesebben emeli meg a vércukorszintet, ezért a glükóz sejtekhez jutásához kevesebb inzulinra van szükség. Visszérre, ödémára, pangó nyirokutakra gyakorlatsor - jóga gyakorlás Az 55 alatti glikémiás indexű ételek kevésbé járulnak hozzá a zsír elraktározásához, így az agávészirup használata a súlycsökkenés mellett a laposabb has elérését is elősegíti.
How Patrón Makes Its Tequila
Az ízesített agávészirup kiváló megoldás gyümölcssaláták, desszertek, palacsinták, gofrik dekorálásához, de ideális édesítő és ízesítő teához, kávéhoz, joghurthoz is. Akár a konyhában, egy pikniken vagy épp egy bárpult mögött legyen dolgunk, az agávészirup felhasználási lehetőségeinek csak a képzeletünk szab határt.

Forgalmazó Kellys Healthy Life Kft. Lehet, hogy érdekel.